sport tassen

Hockey tassen

Het hebben van een goede sporttas is belangrijk. Je moet namelijk een heleboel spullen meenemen naar een wedstrijd en dat past niet in iedere tas.

Er zijn een heleboel verschillende opties voor hockey tassen. Er zijn tassen met ruimte voor een hockeystick, maar dat is ook niet altijd praktisch, tenminste niet voor iedereen. Het is daarom het belangrijkste dat je een tas kiest die je zelf praktisch vindt.

Sticktas hockey

Een sticktas is een van de meest voorkomende hockeytassen. Een sticktas is een langwerpige tas die je op je rug doet. Er is in deze tassen vaak ruimte voor meerdere sticks en alle andere spullen die je nodig hebt.

Het komt regelmatig voor dat teams sticktassen gesponsord krijgen. Het gehele team heeft dan de zelfde sticktassen, maar dat kan niet ieder team hebben. De gesponsorde tassen zijn leuk maar ze winnen niet de wedstrijd voor je.

Een nadeel aan sticktas als deze is dat de tas erg lang is, wat logisch is want anders past het stick natuurlijk niet. Het is alleen niet altijd praktisch in de auto of op de fiets.

Sporttas hockey

Een sporttas is bij hockey ook erg gewild. De tassen in de vorm van een duffel bag, dit zijn ruime tassen waar een heleboel spullen in passen. Er zijn daarom veel mensen die deze tassen het meest praktisch vinden.

Een normale sporttas heeft natuurlijk wel het nadeel dat je je stick moet vasthouden. Er zijn alleen sommige merken die een sport tassen hebben gemaakt waar je je stick aan de zijkant vast kan maken.

Hockey rugtas

Een hockey rugtas zie je vooral veel bij jongere kinderen. Een tas als deze maakt het heel makkelijk alles op een makkelijke manier mee te nemen op de fiets. Je hoeft namelijk ook je stick niet vast te houden.

De hockey rugtassen hebben ruimte voor het stick door de tas heen. Je hockeystick zit daardoor praktisch gezien in je rugtas. Je moet wel opletten met draaien en bewegen, want anders zou je stick weleens iemand kunnen raken.

Reactie plaatsen