MHC Tempo

MHC Tempo

MHC Tempo is de hockeyclub van Bergen op Zoom en bestaat al sinds 1931. De club bestaat uit 760 dol enthousiasten leden, die het samen een enorm gezellige club maken. Tempo is een club die er is voor iedereen. De club heeft teams voor zowel jong als oud en ook voor mensen met een lichamelijke handicap.

MHC Tempo heeft zich gevestigd in Bergen op Zoom op het sportpark Rozenoord. Het sportpark biedt veel verschillende sporten aan, zodat er voor iedereen iets te doen is.

Het complex van MHC Tempo


Het complex van MHC Tempo is een mooi complex wat voor een gedeelte bestaat uit nieuwere velden. Het complex heeft in totaal 3 volwaardige velden en twee kleinere veldjes, waar de jongste jeugd en de LG-teams kunnen spelen.

De drie volwaardige velden van Tempo zijn ieder een ander soort veld. Ze hebben één waterveld, één semi-waterveld en één zandveld. De kleedkamers van Tempo die zitten niet in het clubhuis zoals bij de meeste clubs, maar die zitten in losstaande gebouwen.

Wie zijn MHC Tempo?

Tempo is groot geworden door de leden die zich bereid zijn in te zetten voor de club. De club bestaat voor een groot gedeelte daarom ook uit deze mensen. De club is ooit begonnen op een weiland van een boer.

De club verhuisde na tientallen jaren gehockeyd te hebben op het weiland naar Rozenoord, waar de club zich nog steeds bevind.


Reactie plaatsen