GMHC Goes

De Goese Mixed Hockey Club - GMHC Goes

14 februari 2023

De Goese mixed hockeyclub is de hockeyclub van Zuid-Beveland. De club is gelegen in de plaats Goes en is één van de vijf hockeyclubs in Zeeland. De club heeft vandaag de dag 300 actieve leden die iedere week op haar fantastische complex staan.

GMHC bevindt zich op sportpark het Schenge in Goes. Een groot complex met zowel voetbal, tennis, atletiek, rugby, korfbal, sportscholen als natuurlijk hockey.

Het prachtige complex van de GMHC

De hockeyclub is opgericht in 1964 en bevond zich destijds op een andere locatie op sportpark het Schenge. GMHC had voorheen 2 zandvelden en een clubhuis met een fantastische sfeer, maar de kantine en de velden waren wel aan vervanging toe.

De hockeyclub in Goes heeft in 2014  een fantastisch nieuw complex aan laten leggen. Ze gingen van een klein clubhuis met weinig kleedkamers naar een prachtig clubhuis met 6 kleedkamers voor spelers en 2 voor scheidsrechters.

Het clubhuis van de GMHC beschikt daarnaast ook over een prachtige, ruime kantine met een perfect uitzicht op het hoofdveld. GMHC heeft naast het nieuwe clubhuis namelijk ook drie nieuwe velden, waarvan één waterveld en twee zandvelden.

De GMHC in Goes

Wie zijn GMHC?

De GMHC bestaat van oudsher uit echte hockeyfamilies, waarin iedereen hockeyde. Het zijn dan ook deze families die het hockeyen mogelijk maakten door het doen van vrijwilligers werk. De club heeft hierdoor een uitgebreide geschiedenis en veel leuke verhalen voor tijdens de derde helft.

De Goese Mixed Hockey Club is geen grote hockeyclub, maar heeft desondanks wel veel goede teams voortgebracht. Een groot gedeelte hiervan is te danken aan de teamspirit van deze spelers. GMHC geeft nooit op en zal blijven knokken tot het laatste fluitsignaal!

Reactie plaatsen