Wat zijn de beste hockeykampen van Nederland?
10 maart 2023 
1 min. leestijd

Wat zijn de beste hockeykampen van Nederland?

De meivakantie zit er weer aan te komen en daar hoort natuurlijk een hockeykamp bij. We hebben daarom met de top 3 hockeykampen samengesteld.

1. Happy Hockey

Happy Hockey is een van de nieuwste organisatoren van hockeykampen en past daarom perfect bij de huidige tijd. Ze bieden dag- en slaapkampen aan, evenals hockeytoernooien. De dagkampen staan bekend om de fantastische sfeer en de uitgebreide activiteiten. Het Happy Hockey-team, bestaande uit ervaren hockeyers, trainers en coaches, helpt de kinderen bij het verbeteren van hun hockeyvaardigheden en wil het beste uit elke deelnemer halen.

Naast het hockeyen organiseert Happy Hockey ook leuke activiteiten zoals springkussens, ruilspellen, speurtochten, uitstapjes naar het zwembad en zelfs een echte Happy Hockey disco met een DJ. De slaapkampen van Happy Hockey bieden nog meer toffe activiteiten, waarvan sommige topgeheim zijn. Het is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die meedoet.

Happy Hockey oranje logo

2. Sportways

Sportways is een van de oudste organisatoren van hockeykampen in Nederland, al sinds 1989. Ze organiseren kampen in Nederland, België en vele andere landen. Zowel dag- als slaapkampen worden aangeboden, waarbij de hockeyvaardigheden van de deelnemers worden uitgedaagd. Sportways staat bekend om de fantastische sfeer en leuke activiteiten en staat daarom op de tweede plaats in onze lijst van beste hockeykampen in Nederland.

3. Bovelander hockeykampen

Bovelander kampen leggen de nadruk op teamspirit bij hockey, want hockeyen doe je nooit alleen. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan dit aspect tijdens de kampen. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het verbeteren van de vaardigheden van de deelnemers.

Over de schrijver
Ik ben Joost en ben trots onderdeel van team Happy Hockey!
Reactie plaatsen