Happy Hockey voor clubs

Happy Hockey voor clubs

Wij zetten ons ook in voor de groei van de sport, zodat nog meer mensen het plezier van hockey kunnen ervaren. Wij helpen daarom ook hockeyclubs met het betrekken van haar leden en iedereen daarbuiten.

BBQ Happy Hockey ledenwerving

Ledenwerving

Het aantal leden van verenigingen in Nederland is helaas aan het dalen. Het is dus van groot belang dat er nieuwe leden worden geworven. Hockeyclubs bestaan vooral uit vrijwilligers en dus zijn er geen zeeën aan tijd om hieraan te besteden. Wij helpen daarom graag de hockeyclubs in Nederland om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met hockey. We nemen de ledenwerving over of trekken hierin samen op, zodat uw vrijwilligers zich daar geen zorgen over hoeven te maken.
Hockeyevenement

Evenementen

Zijn er evenementen die uw club al tijden wilt organiseren, maar komt het er gewoon niet van? Wij willen uw vrijwilligers hierbij graag ontzorgen door de organisatie van deze evenementen over te nemen. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen en kan dit goed toepassen om u en uw club te helpen.
Communicatie voor hockeyclubs

Communicatie

Bijna iedereen brengt heel veel tijd door online. Het is daarom ook essentieel dat uw hockeyclub ook online actief is. Contact met leden via sociale media, mailings en de website is daarbij een geweldig middel! Het onderhouden hiervan kost veel kostbare tijd die vrijwilligers vaak niet hebben. Wij helpen clubs daarom met het onderhouden en verbeteren van het contact met (niet)leden via online-kanalen!
Hockey ledenwerving

Nieuwsbrieven

Elke hockeyclub wil zo veel mogelijk mensen bij hun club betrekken. Er zijn natuurlijk een heleboel leden die wekelijks op de club komen en zich veel bezighouden met hockey.. Wij maken nieuwsbrieven voor hockeyclubs om zo de leden, maar ook hun ouders, opa’s en oma’s te betrekken bij de club. In de nieuwbrief staan alle uitslagen van de afgelopen weken, stukjes over de teams, interviews met leden en de club-agenda zodat niet alleen de hockeyers maar ook familie en vrienden makkelijk op de hoogte kunnen worden gehouden van alles wat speelt binnen de club!
Happy Hockeytrainers

Trainen van trainers

Trainers zijn een van de belangrijkste onderdelen van een vereniging. Zij hebben wekelijks contact met de leden en moeten ervoor zorgen dat zij beter worden. Betere trainers zorgen dus uiteindelijk voor betere teams en goede presterende teams zorgen bij de leden voor meer plezier in het hockeyen. Wij helpen daarom hockeyclubs met het trainen van haar trainers. De hockey- en trainingservaring van ons team zorgt voor de perfecte opleiding van jullie trainers!
Happy Hockeycoaches training

Trainen van coaches

Er zijn veel ouders die willen coachen bij hun kinderen, maar niet precies weten hoe dit moet. Er is ook al een behoorlijk aantal coaches die graag nog beter willen worden in het begeleiden van hun team! Wij geven daarom ook training aan de coaches: zo verhogen we de kwaliteit van hockey van uw club!
Fantastisch!
Mijn kinderen zijn heel enthousiast. Ze vonden t fantastisch!!
Vader van deelnemer
Alles was leuk!
Alles was leuk! Hockeyspelletjes, muziek, competitie, activiteiten, etc.
Deelnemer
Enorm genoten❗️
Fantastisch! Ze heeft enorm genoten, het was goed geregeld
Moeder van deelnemer
Super geregeld 😍
Complimenten voor de organisatie. Het is altijd super geregeld!
Moeder van deelnemer
Enorm naar haar zin 😁
Mijn dochter heeft het enorm naar haar zin gehad. Heel erg bedankt allemaal!
Vader van deelnemer
Leukste kamp ooit
Goed gedaan! Leukste hockeykamp ooit.
Deelnemer

Benieuwd hoe we jouw club kunnen helpen?