Hockeytoernooien in Zuid Nederland
10 maart 2023 
1 min. leestijd

Hockeytoernooien in Zuid Nederland

Een hockeytoernooi kan de groepsdynamiek binnen een team versterken. Deze dagen worden vaak niet snel vergeten en er wordt samen gewonnen en soms verloren, wat leidt tot een sterk teamgevoel.

Er worden elk jaar tal van hockeytoernooien georganiseerd, maar hoe vind je ze? Meestal communiceert je eigen club over de toernooien, maar er zijn ook platforms waar je een overzicht kunt vinden.

Happy Hockey toernooi

Het legendarische Happy Hockey toernooi vindt weer plaats op 8 april bij GMHC Goes. Het toernooi omvat competities voor verschillende leeftijdscategorieën gedurende de dag.

In de ochtend zijn er toernooien voor de F-jeugd en de E-jeugd. Later in de ochtend beginnen de competities voor de C en D, die op het hele veld worden gespeeld en doorgaan tot het eind van de dag.

Naast de wedstrijden worden er ook toffe activiteiten georganiseerd, waardoor je je niet hoeft te vervelen in de pauzes. Bij Happy Hockey toernooien is er altijd iets te doen!

Kampioen op het Happy Hockey WK

Het Pardoes toernooi

Op 17 juni vindt het Pardoes toernooi plaats bij hockeyclub MHC DES in Kaatsheuvel. Zowel jongens- als meisjesteams van de C-categorie kunnen deelnemen. Naast het strijden om de overwinning en de eer, kunnen de winnaars en winnaressen van het toernooi ook een fantastische prijs winnen: kaartjes voor de Efteling voor het hele team! Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor het Pardoes toernooi.

Het rood zwart toernooi onder 16

Het rood zwart toernooi vindt plaats in Hilvarenbeek en zal twee dagen duren. Het toernooi wordt georganiseerd voor meisjes onder 16 uit 2e en 3e klasse en jongens onder 16 uit de 1e klasse.

Het zal twee dagen duren en er zal overnacht worden op de rood zwart kamping. De organisatoren zullen voor verschillende dingen zorgen, zoals een silentdisco en maaltijden.

Over de schrijver
Ik ben Joost en ben trots onderdeel van team Happy Hockey!
Reactie plaatsen