Hockeykampen in Zeeland: Happy Hockey brengt verandering
13 maart 2023 
0 min. leestijd

Hockeykampen in Zeeland: Happy Hockey brengt verandering

Hockeykampen zijn voor kinderen dagen om nooit te vergeten. In Zeeland waren er helaas niet veel hockeykampen, waardoor hockeyers vaak lange afstanden moesten reizen naar Brabant of Noord-Holland. Gelukkig heeft Happy Hockey hier verandering in gebracht.

De hockeykampen van Happy Hockey in Zeeland zijn zeer gevarieerd en leuk voor elk niveau hockeyer. Kinderen van 5 t/m 15 jaar kunnen terecht bij de kampen van Happy Hockey, verdeeld in twee groepen van 5 t/m 9 en 9 t/m 15 jaar.

De jongste groep krijgt twee dagen boordevol plezier waarbij ze hun hockeyvaardigheden kunnen verbeteren en daarnaast ook te gekke activiteiten kunnen uitvoeren. De oudere hockeyers van 9 t/m 15 jaar krijgen drie dagen en nachten vol plezier tijdens het slaapkamp. Hier worden de kinderen vermaakt met activiteiten zoals zwemmen, disco's en nog veel meer, en zullen ze ook nieuwe hockeyvaardigheden bijleren.

De hockeykampen van Happy Hockey hebben al talloze hockeyers blij gemaakt en zullen dat nog lang blijven doen. Als je geïnteresseerd bent in deelname aan het aankomende hockeykamp, wees dan snel en bekijk de beschikbare plekken op de website van Happy Hockey.

Door het organiseren van hockeykampen in Zeeland heeft Happy Hockey een positieve verandering teweeggebracht voor de Zeeuwse hockeygemeenschap en biedt het de kans voor kinderen om te genieten van een paar dagen vol plezier en hockeyactiviteiten dicht bij huis.

.

Over de schrijver
Ik ben Joost en ben trots onderdeel van team Happy Hockey!
Reactie plaatsen